“Het juiste moment… soms is dat nu”

Helaas voor mij dit jaar geen Forza4Energy4All. Het geplande Rondje Forza (van 17 t/m 20 mei) gaat eveneens niet door. Meer dan ooit voel ik de behoefte om mijn energie, creativiteit en inspanning op andere vlakken te gaan inzetten. Uiteraard zo veel als mogelijk óp de fiets!

Dat ik door het afzeggen van Forza ook dit jaar het Sammetje mis, vind ik écht heel erg.

Wellicht dat ik in de zomer een gaatje vind om een keer in m'n uppie naar Bormio af te reizen... ik wil graag nog 'n keer fietsen voor die kereltjes!

Forza, 4Days, het Sammetje… ik heb de voorbije 5 jaar niet alleen veel van mijn energie aan Energy4All gegeven… ik heb er ook heel veel voor terug gehad! Dankjewel daarvoor!

"You're walking away and they're talking behind you
They will never forget you till somebody new comes along"

(Eagles - New Kid in Town)

Plaats een reactie